Megosztás

Kapcsolat - Contact

HAFNER Kft

Cím - Address : 6723 Szeged, Felső Tisza-part 31-34.

Tel: +36-70/321-9977
Fax: +36-62/488-166
Email: tisza.palota.szeged@gmail.comVendégeink véleménye

2015. augusztus

"Nagyon kedvesen fogadtak, kaptunk térképet és ajánlottak látnivalókat is, ami érdekelhet bennünket. Kényelmes, csendes az apartman. A belváros könnyen megközelíthető, akár tömegközlekedéssel is. Nagyon jól éreztük magunkat, ha legközelebb Szegedre jövünk itt szállunk meg!"

 

2015. július

Az apartman tágas, kényelmes, tiszta, klimatizált, konyhája jól felszerelt. Az autóval hűvös mélygarázsban lehet leparkolni. 

 

2015. július

“Kényelmes, tágas, légkondícionált. Remek erkélyek szép kilátással. A trolimegálló közvetlen közelben van.”

 

2015. április

 

“Minden rendben volt, az apartman tiszta, megfelelően berendezett volt. Szép kilátás volt a Tiszára, az apartman jó elhelyezkedéssel, közvetlenül a Tisza parton, közel a belvároshoz található.”

 

2014. augusztus

Az apartman könnyen megközelíthető , csak néhány percre található a központtól . Nagyon kényelmes, tiszta és kiválóan felszerelt volt a lakás. A személyzet nagyon segítőkész, telefonon mindig elérhető volt. Külön örültünk a hűtőbe bekészített ásványvíznek és a " tényleg " ingyenes mélygarázsnak. Mindenkinek nyugodt szívvel tudjuk ajánlani.


2014. augusztus

Csak pozitív tapasztalataink voltak a szálláshellyel kapcsolatban. Nagyon jól éreztük magunkat. Minden nagyon jól felszerelt volt. 


2014. augusztus 

Tetszett a szobához rendelkezésre álló parkolóhely, a klíma berendezés, amely jó szolgálatot tesz a nagy mostani nyári melegekben, illetve a wi-fi hozzáférést is nagy előnynek gondolom a mai okos telefonok világában. Az apartman jó tágas, a bútorzat is tetszetős és az Úr, aki átadta a szobát is nagyon kedves volt!


2014. augusztus 

Nagyon kényelmes ,tágas tiszta rendben tartott volt a szállás, a személyzet segítőkész volt, az éttermi javaslatukat külön megköszönjük:)


2014. augusztus 

Nagyon készségesek és segítőkészek voltak mindenben. Mindenben maximálisan együttműködtek, rugalmasak voltak. A szállás tiszta. jól felszerelt, barátságos, kényelmes, családias hangulatú volt. Jól éreztük magunkat. 

Egyetlen negatív tapasztalatunk volt, hogy hatan voltunk és az étkezőben csak négy szék volt.