• Tisza Palota 1
  • Tisza Palota 2
  • Tisza Palota 3
  • Tisza Palota 4
  • Tisza Palota 5

Vendégeink véleménye

2023. február

"Nagyon korrekt eligazítást kaptunk, az apartmanok tiszták és tágasak, a felszerelés egyszerű de modern, minden teljesen rendben volt. Ha legközelebb Szegeden járunk, ismét itt szállunk meg! "

2023. január

"Nagyon jól megközelíthető, a város sétálva is 20 perc csak, szilveszterkor az egész városra rálátni, így rengeteg tüzijátékot láttunk, ami szuper élmény volt. A parkolás is megfelelő volt (az erkélyről ráláttunk az autóra, ingyenes utcai parkolás). A konyha alapvetően jól felszerelt (mikró, tűzhely, vízforraló, fagyasztós hűtő). Kedves gesztus volt, hogy volt ásványvíz és kávépor bekészítve.

Eléggé zajos volt nekünk, mivel egy forgalmas útra néz a szoba, de lehet, hogy csak mi nem vagyunk hozzászokva. A konyhában elment az áram a konnektorokból, és nem tudtuk használni a mikrót, a vízforralót és a hűtőben is volt, ami emiatt tönkrement."

2022. december

"Az alkalmazott nagyon baratsagos, ajanlotta hogy mako helyett morahalmi furdot latogassuk meg, ami bevallt. Az instant kavek jol fogtak, a lakas tagas volt es meleg.

Sajnos nem kaptam meg az emailt, hogy az irodaba kell menni eloszor regisztralni ami egy masik epulet, igy csomagostul egy feleslegeset setaltunk."

Megosztás

Kapcsolat - Contact

HAFNER Kft

Cím - Address : 6723 Szeged, Felső Tisza-part 31-34.

Tel: +36-70/321-9977
Fax: +36-62/488-166
Email: tisza.palota.szeged@gmail.com